Eugen Tomac spune că la Chişinău a învins raţiunea

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP, urează succes noului primar al Chișinăului și că se bucură că prorușii au pierdut alegerile în capitala Moldovei. 

Tomac a declarat că la Chişinău a câştigat raţiunea. "Deci există şanse pentru un viitor comun. Mă bucur enorm că proruşii nu au majoritate în Chişinău, iar oamenii au votat conştient împotriva Kremlinului şi oligarhilor. Din acest moment începe bătălia pentru alegerile parlamentare din toamnă, pentru că adevărata luptă se va da atunci. Această victorie este încurajatoare, dar nu suficientă. Mult succes noului primar general Andrei Năstase!', a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Năstase, câștigător în turul al doilea

Andrei Năstase, liderul partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, a obţinut aproximativ 52,57% din voturi în turul doi de scrutin pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău, potrivit rezultatelor preliminare anunţate de Comisia Electorală Centrală duminică seara. Candidatul socialiştilor (stânga prorusă), Ion Ceban, care a acumulat 47,43% de sufragii, şi-a recunoscut înfrângerea şi l-a felicitat pe Andrei Năstase pentru victoria obţinută.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel