Eugen Teororovici sare la gâtul Opoziției: Improvizație politică

Ministrul Finanțelor, Eugen Teororovici, ripostează pe Facebook, după afirmațiile lui Cătălin Predoiu referitoare la respingerea de către Klaus Iohannis a Codului Fiscal.

"Ipocrita opoziție

Permiteți-mi să sesizez cea mai vizibilă incoerență în politica opoziției.
Domnul Predoiu cere PSD un plan de măsuri concrete în aplicarea Codului fiscal.
Aș vrea să îl întreb pe domnul Predoiu: atunci când partidul pe care îl reprezintă a votat PENTRU aprobarea Codului Fiscal, atât în Comisia de Buget Finanțe din Camera Deputaților, cât și în Plenul Parlamentului, unde era această nevoie urgentă pentru un plan de măsuri?!
Sau dacă sunteți nemulțumit, domnule Predoiu, de măsurile din Codul fiscal, aș putea să vă întreb ce ați votat? Știți ce ați votat?", precizează ministrul Finanțelor pe Facebook.

Citește și: Ce spune Predoiu despre respingerea Codului Fiscal

Sau dacă nu erați de acord cu prevederile Codului, de ce ați votat PENTRU aprobarea lui?!
Nu mai amintesc de amendamentul privind reducerea TVA la 19%, în loc de 20%! Când V-AȚI FELICITAT pentru reducerea TVA cu un punct procentual, amendament pe care și l-a asumat colega Vass, nu v-ați gândit și la ce măsuri erau necesare?!
Apoi, aud extrem de des lideri ai opoziției clamând că există măsuri nesustenabile în Codul fiscal. Care sunt acestea?

Aștept cu nerăbdare din partea opoziției ȘI ALTCEVA în afară de generalități populiste care, în viziunea domniilor lor, țin loc de armă politică!

Aștept cu nerăbdare, din partea celor care critică la modul global Codul fiscal, MĂCAR TREI MĂSURI pe care domniile lor le consideră inoportune și, respectiv, o serie de propuneri concrete: scoatem asta și punem în loc asta, pentru că este mai bine pentru finanțele României.

Mă tem, însă, că nu se va întâmplă acest lucru.
Dacă domul Predoiu numește scrisoarea doamnei Plumb "epistola patetică", atunci eu aș putea să cataloghez reacțiile domnului Predoiu IMPROVIZAȚIE POLITICĂ. Căci programul de guvernare al domniei sale nu este nimic mai mult decât o simplă improvizație politică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel