EXCLUSIV  Eugen Teodorovici revine în politică. Candidează la două dintre cele patru runde de alegeri din 2024 / video

sursa foto: DC News
sursa foto: DC News

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor în mai multe guverne, a spus la DC News TV că are de gând să reintre în viața politică.

Prezent în platoul DC News, Teodorovici a dat de înțeles că își dorește să candideze la două dintre cele patru runde de alegeri din 2024.

Întrebat din partea cărui partid, fostul ministru al Finanțelor a răspuns:

„Nu sunt în niciun partid. Din decembrie 2020 nu mai sunt membru în niciun partid din România. Nu cochetez cu niciun partid, că am auzit astfel de speculații.”

„Cred că sunt singurul politician din România care și-a asumat lupta pentru cele mai înalte funcții din stat pentru că așa am crezut întotdeauna- un politician care vrea să facă ceva pentru țară trebuie să se bată pentru a ajunge în poziția în care poate să facă cel mai mult bine.”

„Mi-am asumat public acest lucru, nu sunt în niciun partid, dar cred că 2024 va fi un moment foarte bun pentru reîntoarcerea în politică, când voi avea, sper, în spate „partidul românilor”, să spun așa.

„Nu, eu cred că 2024 va fi un an nu al partidelor. Vedem astăzi că principalele două partide din România nu pot sau nu doresc să facă (ceva) pentru țară.”

La ce alegeri se reîntoarce în politică?

Eugen Teodorovici a spus că ar putea candida la toate rundele de alegeri, însă pentru două funcții ar prefera să nu se înscrie pe buletinele de vot.

„Am spus-o acum câteva zile în felul următor: vor fi 4 sesiuni de alegeri în 2024, categoric pot să candidez la toate dintre ele.”

„Pot candida la toate, dar cu siguranță la două dintre ele nu: europarlamentarele și parlamentarele.”, a continuat Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel