Eugen Teodorovici, reacție privind o candidatură a sa la Primăria Capitalei

Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanțe în Cabinetul Ponta, oferă câteva precizări privind desemnarea candidaților PSD pentru București, susținând că el nu a refuzat nimic având în vedere că nu i s-a făcut nicio propunere concretă. În plus, fostul ministru afirmă că este în măsură să gestioneze nu doar o primărie de sector, ci și Primăria Capitalei.

"Cred că toată lumea are nevoie de câteva zile de gândire pentru a avea nu numai datele și măsurătorile, dar și abordările raționale, atent analizate, pentru cei mai buni candidați pe care PSD poate să-i propună în București. Este o miză politică mult prea importantă pentru partid pentru ca discuțiile să fie purtate cu grabă și repezit, împinse de la spate.

În ceea ce mă privește, nu am refuzat nimic pentru că nu am avut o propunere concretă pe care să o accept sau refuz. Am certitudinea că aș fi în stare să gestionez nu doar un sector, ci șase sectoare. Dar nu este vorba despre mine, ci este vorba despre ce este cel mai bine pentru partid", a scris, marți, pe Facebook, Eugen Teodorovici.

Precizările fostului ministru de Finanțe survin la doar o zi după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, întrebat dacă, în BPN, le-a propus Rovanei Plumb, lui Eugen Teodorovici şi lui Nicolae Bănicioiu candidaturi la o primărie de sector, a confirmat, dar că a primit un răspuns negativ, cu precizarea că "Domnul Teodorovici a zis că vrea să se mai gândească".

Despre varianta introducerii lui Eugen Teodorovici în sondajele PSD privind candidatura la Primăria Capitalei, Dragnea a arătat că 'toată lumea a fost măsurată din toate poziţiile', iar o decizie definitivă va fi luată în Comitetul Executiv Naţional.

Citește și: Alegeri locale 2016. Dragnea, anunț privind validarea candidaturilor pentru București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel