Eugen Teodorovici, reacție la zvonul privind o posibilă remaniere a sa din Guvernul Ponta

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a afirmat duminică, înainte de întâlnirea conducerii PSD cu grupul senatorilor social-democrați, că subiectul posibilei sale remanieri din funcția de ministru se întemeiază pe zvonuri și nu pe o discuție în partid. De asemenea, liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, tot astăzi, că în partid nu s-a discutat posibilitatea remanierii unora dintre miniștrii Cabinetului Ponta.

 

PSD vrea demiterea lui Eugen Orlando Teodorovici din funcţia de ministru al Finanţelor. Potrivit unor surse politice citate de Realitatea TV, vor demiterea lui Eugen Orlando Teodorovici din funcţia de ministru al Finanţelor.

"Cine a spus asta (posibilitatea remanierii — n.r.)? Eu nu am auzit. Nu comentez sursele, eu nu am auzit nimic de acest lucru. Știu că discuția se poartă la nivel politic în partid, dacă este cazul. Până acum așa ceva nu a fost. Deci sunt, probabil, doar zvonuri. Nu pot să știu dinainte, vom vedea mâine (dacă acest subiect va fi discutat în ședința BPN al PSD de luni — n.r.). Mâine la BPN discutăm vizavi de comunicare în partid, între partid și Guvern", a declarat ministrul Teodorovici, la Senat, citează Agerpres.

Andreea Crețulescu, replică acidă la atacul lui Sebastian Bodu că e "NF"

Eugen Teodorovici a ținut să precizeze că relația pe care o are cu președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este una "foarte bună" și că, în opinia sa, și-a îndeplinit responsabilitățile de ministru al Finanțelor.

Ce spune liderul interimar al PSD

"Nu s-a vorbit în partid despre remaniere și, din câte știu, nici premierul nu are în gând vreo remaniere. Din punctul meu de vedere, acum, la momentul la care discutăm, nu e cazul. Mai târziu, vom vedea... Dar nu e vorba de evaluarea miniștrilor (la ședința BPN al PSD de luni — n.r.), ci de niște informări pe care miniștrii trebuie să le facă la partid", a declarat, duminică, la Senat, liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, după întâlnirea cu senatorii social democrați.

PSD l-a ales pe succesorul lui Ilie Sârbu. Mihai Fifor, noul lider de grup la Senat

Întrebat dacă activitatea ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, îl nemulțumește, Liviu Dragnea a explicat: "Nu am de ce să fiu nemulțumit. Au apărut foarte multe informații. Eu, dacă am o nemulțumire, o voi spune. În primul rând, mulțumirea sau nemulțumirea trebuie să o exprime primul-ministru. N-am auzit la primul-ministru că este nemulțumit de ministrul de Finanțe".

Victor Ponta reacționează după cele declarate de Vasile Blaga la Suceava
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel