EXCLUSIV  Eugen Teodorovici, PARIU cu Bogdan Chirieac. ”Vă dau scris acest lucru!”

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

În cadrul evenimentului "Upgrade România - Ediția II: Soluții pentru finanțarea marilor proiecte de investiții ale României", Eugen Teodorovici, ministru de Finanțe, a afirmat că bugetul pe anul 2020 depinde de rezultatul moțiunii de cenzură. 

La insistențele Elenei Cristian, întrebat cum arată acum bugetul pe anul 2020, înainte de moțiune, Eugen Teodorovici a răspuns că arată foarte bine. 

”Vă spun sigur că, dacă moțiunea va trece, anul viitor, nimeni nu va închide bugetul” a spus Eugen Teodorovici. Analistul politic Bogdan Chirieac i-a atras atenția că ”se consemnează această declarație”. 

”Să se consemneze”, a răspuns Eugen Teodorovici, fiind sigur de cele afirmate. ”Pun și un pariu” a spus ministrul. ”Gata!” a fost de acord analistul politic. Eugen Teodorovici a adăugat că ”nu se va închide anul viitor fără tăieri, în cazul în care va veni Opoziția, acești netoți ai zonei economice”, ultimă remarcă pe care a repetat-o și întărit-o. 

”Nu se va închide anul viitor bugetul, vă dau scris acest lucru, dacă va veni altcineva la guvernare” a spus Eugen Teodorovici. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel