Eugen Teodorovici, mesajul dimineții despre Sorina Pintea

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a transmis un mesaj de solidaritate pentru fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea.

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a transmis un mesaj de solidaritate pentru fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea. Teodorovici a scris, pe Facebook, că imaginile cu colega sa de partid, vizibil slăbită și suferindă, sunt un spectacol cinic și satisfac setea de umilință publică a oamenilor.

„În prima parte a emisiunii România9 la care am participat aseară am urmărit câteva imagini dezolante cu un om suferind și slăbit adus în cătușe la spital. Cât de jos putem să coborâm cu spectacolul cinic al zăngănitului de cătușe, al setei de umilință publică sau de satisfacție a unor adepți ai circului politic și mediatic?", a transmis Teodorovici.

Prezumpția de nevinovăție trebuie să primeze

Eugen Teodorovici a făcut apel la prezumpția de nevinovăție, lucru esențial într-un stat democratic.

„Indiferent de apartenența politică, apreciez că într-un stat democratic trebuie să primeze prezumția de nevinovăție până la dovedirea acuzațiilor aduse. În caz contrar, vă adresez întrebarea legitimă cine va răspunde pentru afectarea imaginii publice, politice, a carierei profesionale și, nu în ultimul rând, a sănătății Sorinei Pintea", a mai scris fostul ministru.

„Colegii" din PSD

„Sorina este, din păcate, un om suferind care nu merita să fie astfel tratat nici de instituțiile statului, nici de ”colegii” săi din PSD! Îi doresc să aibă tăria și rezistența atât de necesare în această luptă pentru justiție și pentru sănătate", a încheiat Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel