Eugen Teodorovici - Ionuț Mişa, propunere de funcție

Misa: Guvernul se ia la trântă cu paradisurile fiscale. Multinaţionalele taxate
Misa: Guvernul se ia la trântă cu paradisurile fiscale. Multinaţionalele taxate

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, îşi doreşte să colaboreze cu predecesorul său Ionuţ Mişa, dar a precizat că aşteaptă un răspuns din partea acestuia şi apoi analizează poziţia pe care acesta ar putea să o ocupe. 

"Putem găsi o formulă pentru a colabora într-o echipă. Suntem oameni de finanţe. Şi domnul Mişa este un om din sistem de foarte mulţi ani şi fiecare are ceva de adus. Care va fi formula vom vedea în zilele următoare. (...) Nu am discutat nimic, nici de secretar de stat, nici de preşedinte ANAF, nici de o altă funcţie. Doar să îmi dea un răspuns vizavi de o colaborare pe viitor. Dacă îmi dă un răspuns la acest lucru, vedem şi care ar fi poziţia pe care să o ocupe", a afirmat Teodorovici miercuri la Parlament. 

Mișa, contestat dur în trecut de Teodorovici 

Eugen Teodorovici a avut reacții ferme împotriva lui Ionuț Mișa, pe vremea când cel din urmă ocupa funcția de ministru al Finanțelor.

"Dacă există alții (în PSD) cu aceeași părere, nu știu, nu o spun, e treaba dânșilor. Eu spun clar că da. Este nevoie de o remaniera a sa. Și nu e o chestiune personală neapărat, și chiar dacă este... Este totuși ministru de Finanțe. Este cea mai importantă poziție într-un Guvern. În orice Guvern într-o țară normală ministrul de Finanțe este mâna dreaptă a primului ministru.

Nu poți să vii să declari o dată ceva, a doua zi să schimbi sau chiar să fii contrazis de primul ministru. Mediul economic, contribuabilii se uită la tine ca ministru de Finanțe. Au nevoie de declarații ferme, au nevoie de încredere la nivelul Guvernului. Până acum nu am văzut decât contrariul", spunea la avea vreme Eugen Teodorovici. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel