Eugen Teodorovici: E bine să spunem lucrurilor pe nume, la timpul lor

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat la ieşirea din sediul PSD că social democraţii se vor reorganiza la congresul care va avea loc marţi, 28 mai. Întrebat dacă regretă că nu i-a cerut lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate, Teodorovici a declarat, vag, că "este bine să spunem lucrurilor pe nume, dar la timpul lor". 

"Cred că discuţia pe temele justiţiei este închisă definitivă. Nu mă voi pronunţa totuşi pe teme pe care trebuie să se pronunţe conducerea partidului. Cred că e bine să spunem lucrurilor pe nume, la timpul lor, şi asta voi face mâine la CEx. Sunt multe decizii care trebuie luate în parlament, trebuie să discutăm, să adoptăm, să modificăm dacă este cazul. O să îmi spun părerea în partid. Sunt sigur că PSD nu va pierde majoritatea în parlament", a declarat ministrul finanţelor. 

Votul din diaspora, abordat greşit 

"Sper ca această situaţie să fie ultima, indiferent cine guvernează, astfel încât toţi românii să poată vota, indiferent unde se află. Nu îmi cereţi să mă pronunţ dacă ministrul de externe ar trebui să facă un pas în spate, sper doar ca indiferent cine guvernează de acum încolo, să nu mai apară astfel de probleme. Susţin orice soluţie care le poate permite tuturor să îşi exprime opţiunea", a mai spus Eugen Teodorovici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel