Eugen Teodorovici, declarație fermă privind plecarea la PRU

Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene în guvernarea Ponta, a declarat marți că nu a discutat posibilitatea înscrierii sale în Partidul România Unită, arătând că el rămâne în PSD și va candida la alegerile parlamentare pe listele formațiunii.

"Nu sunt (membru PRU — n.r.). Sunt membru al PSD și datorită PSD am ajuns și ministrul Finanțelor și al Fondurilor Europene și am de gând să merg mai departe în aceeași luptă a PSD cu schimbarea din economie. Eu sunt la PSD, fără niciun fel de discuție", a susținut Teodorovici, întrebat dacă se înscrie în Partidul România Unită, citează Agerpres.

El a precizat că nu a avut nicio discuție cu Victor Ponta privind înscrierea în PRU.

"Nici măcar discuții nu au fost și nu cred că și-ar pune cineva problema ca eu să plec din PSD", a adăugat deputatul social-democrat.

Teodorovici a susținut că PSD nu este slăbit în urma plecării mai multor parlamentari la PRU, arătând că el se va regăsi pe listele parlamentare ale social-democraților.

"Va fi o discuție la nivelul județului și, ulterior, la nivel central și eu sper să fiu (pe listele parlamentare ale PSD — n.r.). (...) Eu cred că voi fi pe listele PSD", a spus senatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel