Eugen Teodorovici, declarație despre dosarul Voicu-Păun

Prezent la B1 TV, fostul Ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat că de fiecare dată când uneii aleși au avut diverse solicitări la adresa sa, le-a recomadat acestora să urmeze calea legală. Teodorvici a făscut aceste precizări în contextul în care numele său apare în interceptările DNA din dosarul în care sunt cercetați senatorii Nicolae Păun și Mădălin Voicu. 

”Am fost sunat de mai multe persoane, parlamentari din toate partidele politice, primari și așa mai departe. Așa cum au venit cu toții la mine pentru diferite probleme pe care le-au exprimat cu acele ocazii, așa au plecat. Recomandarea mea a fost aceea de a urma calea instituțională, adică să depună o cerere în scris, să vedem exact despre ce este vorba în fiecare subiect. Îi primești, pentru că e normal să faci acest lucru, să discuți cu toți cei care vin cu o problemă sau alta. Important este ca ceea ce faci ca ministru, să faci în termeni legali”, a declarat Teodorovici. 

În ceea ce privește faptul că Oficiul Antifraudă European i-a cercetat pe cei doi senatori, în paralel cu ancheta DNA, fostul ministru a declarat: ”OLAF-ul ca și cu alte ocazii, este normal să facă, fie la sesizări venite din țară, de la diverși beneficiari, persoane fizice sau juridice, mai multe verificări, dar cere Deparatamentul Antifraudă din România să meargă el să facă o investigație, prentru că nu poate OLAF-ul să vină să facă o investigație”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel