Eugen Teodorovici, avere: Patru case în Capitală, terenuri și o Dacie 1310

Președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta au convenit în cursul unei întrevederi la Palatul Cotroceni ca actualul ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, să preia portofoliul Finanțelor. Potrivit ultimei declarații de avere, viitorul ministru de Finanțe deține trei case și un apartament în Capitală, terenuri, o Dacie 1310, dar și patru credite. 

În ultima declarație de avere completată în luna iunie a anului trecut, ministrul Eugen Orlando Teodorovici a precizat că deține două case de locuit în Sectorul 1, una în Sectorul 5, precum și un apartament moștenit, tot în Sectorul 5, împreună însumând o suprafață de 794 metri pătrați.

Victor Ponta: Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, Marius Nica la Fondurile Europene

De asemenea, actualul ministru al Fondurilor Europene are trecut în declarația de avere și patru terenuri, din care trei sunt în Capitală, iar unul în Otopeni, precum și acțiuni la Eximbank în valoare de 60.000 de lei, peste 28.000 de lei investiţi în fonduri de investiţii la ING Asigurări de viaţă, și 20% din părţile sociale de la SC Smart & Fun SRL.

La bunuri mobile, este trecut un autoturism Dacia 1310, fabricat în 1996.

În schimb, Eugen Orlando Teodorovici are datorii de peste 800.000 de euro: două credite sunt la BCR (unul ipotecar și unul de nevoi și finantare ), un credit ipotecar la Credit Europe Bank, precum și o datorie de 100.000 de euro, conform unui "Contract împrumut" încheiat în 2011, ultimul având scadența în 2021. 

La categoria venituri aferente anului fiscal 2013, Teodorovici a declarat că a încasat de la Ministerul Fondurilor Europene un salariu de 64.366 de lei, iar din două chirii, împreună cu soția sa, 5.000 de euro pe lună.

Darius Vâlcov intenționa să deschidă o galerie de artă în București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel