Eugen Neagoe, antrenor FC Hermannstadt: Sunt dispus să plec la sfârșitul lui decembrie

Eugen Neagoe, antrenorul celor de la FC Hermannstadt, a anunțat duminică, după partida cu Chindia Târgoviște, scor 1-1, că este dispus să părăsească gruparea sibienilor dacă cei din conducere nu vor îndeplini cerințele tehnicianului.

”Am avut o discuţie cu patronii, ei ştiu foarte bine ce am discutat cu ei. Nu mă faceţi să spun, că nu aş vrea. Suntem înainte de sărbători şi aş vrea ca toată lumea să aibă sărbători liniştite. Dar sigur că îmi doresc să fim mai puternici, pentru că îmi doresc cât mai mult, vreau să terminăm cât mai sus, să nu avem emoţii.

Dacă nu se vor putea realiza aceste lucruri, vă spun, să nu rămâneţi aşa, cu întrebări, le-am şi spus patronilor, sunt dispus să şi plec la sfârşitul acestui campionat sau nu la sfârşitul acestei perioade, la sfârşitul lui decembrie practic. Dacă nu se pot realiza aceste lucruri pe care mi le doresc, să se gândească şi la alt antrenor. Nu vreau să păcălesc pe nimeni, nu vreau să mă mint nici pe mine, vreau mult mai mult”, a declarat Eugen Neagoe, tehnicianul sibienilor, citează Mediafax. În clasamentul Ligii 1, FC Hermannstadt se poziționează pe locul 13, cu 20 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel