Eugen Chelemen: Cineva își bate joc de Iohannis. Meseria mea de bază este dascăl

Klaus Iohannis Parlament
Klaus Iohannis Parlament

Redactorul-șef al România TV, Eugen Chelemen, l-a criticat pe Klaus Iohannis după ce președintele i-a felicitat pe părinții care au venit cu ai lor copii la proteste.

"Oameni buni, care mă apreciați sau mă înjurați, vreau să vă spun că meseria mea de bază este aceeași cu a domnului Iohannis - dascăl! Mi-am început cariera la catedră, știu bine pedagogia și psihologia copilului! Tocmai de aceea resping cu toată responsabilitatea unui cadru didactic felicitările transmise "părinților care și-au dus copiii la demonstrații". Cineva își bate joc de Președintele României ! Consilierii sau securiștii care i-au scris discursul de ieri aveau obligația să știe textul legii!

"Copiii nu pot fi folosiți sau expuși de către părinți, reprezentanți legali, alte persoane responsabile de creșterea și îngrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, instituții publice sau private, în scopul de a obține avantaje personale/instituționale sau de a influența deciziile autorităților publice." - Legea 272/2004, art. 27 alin (4).

Apreciez și sunt impresionat de cei care protestează sincer și din convingere, dar mă revoltă propaganda securistoidă infiltrată printre cei care protestează onest, propaganda care înjură și cu o ură viscerală îi distruge pe toți cei care își permit să aibă o altă opinie!", a scris Eugen Chelemen pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel