EU.RO. Ministru, replică pentru Iohannis: Se vinde cam ieftin

Mihai Ciobanu / 14 mai 2019 / 21:29 Salveaza PDF Comentarii
Iohannis, lansare carte - ''EU.RO. Un dialog deschis despre Europa''. Pret de vanzare
Descriere foto: Iohannis, lansare carte - ''EU.RO. Un dialog deschis despre Europa''. Pret de vanzare

Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, ploieştean, comentează asupra evenimentului din reşedinţa judeţului Prahova la care Klaus Iohannis a luat parte, şi anume prezentarea cărţii EU.RO. 

"Domnul președinte Klaus Iohannis și-a lansat astăzi noua carte la Ploiești. Recunosc faptul că nu am citit-o și nici nu intenționez să o fac. Nu doresc să aflu că 'a adus Europa în România' cum declară cu emfază în discursurile sale, când ar trebui să conștientizeze că România este (în) Europa. Singurul "merit" pe care l-a avut este că a mutat summitul de la București la Sibiu. Pentru cunoscători nu este un secret faptul că fiecare Președinție găzduiește un summit informal al Consiliului European.

Cred însă că scopul principal al apariției aceste cărți este unul mercantil, spiritul antreprenorial al domnului președinte fiind recunoscut. Domnia Sa trecând de la meditații la activități de real estate (închiriere) și acum vânzare de carte. Observ însă că domnul președinte se vinde cam ieftin", transmite Radu Oprea pe pagina sa de Facebook. După cum se vede şi în imaginea ataşată mesajului, Radu Oprea face trimitere la reducerea aplicată cărţilor semnate de Klaus Iohannis, vândute online. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27