Robert Negoiţă: Precedent periculos. Oricum, sunteţi toţi la fel, indiferent ce aţi face

Robert Negoita
Robert Negoita

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 al Capitalei, vorbeşte despre eticheta care li se pune tuturor celor care sunt membri PSD.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, comentează asupra prejudecăţilor oamenilor atunci când vine vorba despre politică. Edilul relatează ceea ce îi spun oamenii care, indiferent ce-ar face, îl apostrofează pentru că face parte din Partidul Social Democrat. 

"Oricum, sunteţi toţi la fel, indiferent ce aţi face. Şi nu sunteţi corect, pentru că sunteţi în PSD. Deci, clar, nu sunteţi corect!" o idee care mi se spune des, în ultima vreme, fie în comentarii, aici pe Facebook, fie în discuţiile pe care le am pe teren cu cetăţenii. Şi asta, chiar dacă proiectele pe care le desfăşurăm şi care au rezultate vizibile sunt primite pozitiv şi apreciate", declară primarul Negoiţă. 

Nu toţi din PSD sunt "hoţi şi corupţi"

"Eu vreau să vă asigur că nu toţi din PSD sunt "hoţi şi corupţi", aşa cum nu există un partid în lumea aceasta în care toţi să fie imaculaţi sau toţi să fie hoţi şi corupţi. Consider că este injust, incorect şi neproductiv să generalizăm şi să tragem concluzii strict prin prisma unor prejudecăţi pe care unii sau alţii chiar au grija să le alimenteze.

Sigur, se întâmplă să se greşească, unii o fac neintenţionat, alţii, voit. Dar cred că modul acesta de a generaliza este unul periculos şi creează un precedent care, pe termen lung, nu ne va aduce avantaje. Nu trebuie să fim naivi sau să credem totul, dar nici să ne lăsăm influenţaţi strict de opiniile negative, ci să analizăm punctual şi corect şi să tragem concluziile în baza argumentelor şi a informaţiilor reale, nu a celor trunchiate.

În ceea ce ma priveste, am incurajat dintotdeauna comunicarea constructivă. Opiniile, de orice fel, trebuie susţinute cu argumente clare şi solide, iar dezbaterile trebuie să se desfăşoare în sfera decenţei. Şi, sigur, sunt de acord, activitatea pe care o derulăm trebuie să fie una transparentă. Tocmai de aceea, la Primăria Sectorului 3 (cea mai transparentă instituţie publică din România), s-a votat, la iniţiativa mea, regulamentul de transparentizare completă a activităţii PS3 şi a subordonatelor. Concret, toate contractele şi facturile sunt publice", afirmă primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel