EXCLUSIV  Ester Peony, Eurovision 2019. Carmen Harra a răbufnit: Am dat soarta României pe mâinile altora. Și-au bătut joc de noi

Ester Peony
Ester Peony

Carmen Harra a ascultat piesa lui Ester Peony, „On a Sunday”, desemnată să reprezinte România la Eurovision 2019, și apreciază că jurații străini „și-au bătut joc” de țara noastră alegând „una dintre cele mai slabe piese”. Vina însă nu le aparține juraților străini, susține cântăreața. Responsabili sunt doar jurații români care au permis pieselor slabe să intre în competiție.

Carmen Harra crede că românii s-au sabotat între ei și la final cu toții am fost sabotați de străinii invitați să jurizeze. „Nu am urmărit competiția până acum, dar am rămas siderată când am văzut cine va reprezenta România la Eurovision 2019. În Selecția Națională pentru Eurovision 2019 s-au aflat artiști buni, însă rezultatul final e rușinos și e păcat pentru muzica românească. Românii care au selectat inițial piesele înscrise au permis să existe în finală astfel de melodii, iar jurații străini s-au străduit să o aleagă pe cea mai slabă și chiar au reușit. Am dat soarta României pe mâinile altora și aceia și-au bătut joc de noi pentru că noi le-am oferit această ocazie. Dacă erau doar piese bune în competiție, nu aveau cum să ne saboteze. Câtă vreme românii se sabotează între ei, vom fi în aceeași situație. Atitudinea asta de „să moară și capra vecinului”, care din păcate se manifestă peste tot în lume, nu ne ajută în niciun domeniu”, a declarat cântăreața pentru DCnews.ro.

Carmen Harra: Piesa lui Ester Peony te deprimă

În privința piesei „On a Sunday” și a artistei Ester Peony, Carmen Harra a comentat strict ce a simțit urmărind prestația din finala competiției: „Acela nu e un cântec, e orice altceva, dar nu melodie. Efectul psihologic e negativ, te deprimă, cel puțin asta mi-a transmis mie. În plus, artista cântă într-o engleză din care nu înțelegi mai nimic. Nu am nimic cu Ester Peony, nu o cunosc, însă piesa ei e slabă, ea e inexpresivă pe scenă și vocea nu o ajută prea mult, așa că, spre binele ei, o sfătuiesc să se apuce de altceva. În România sunt multe artiste frumoase și expresive care ne puteau reprezenta la Eurovision. Cânt șlagăre de mulți ani și știu că o melodie bună e aceea care te binedispune și pe care o poți fredona imediat ce ai auzit-o. ABBA a câștigat Eurovisionul cu un șlagăr, „Waterloo”. România va avea din păcate un eșec cu această piesă la Eurovision 2019”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel