Eșec viză SUA. Ilan Laufer, atac la Iohannis: Ce ați făcut timp de 5 ani?

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer transmite un mesaj cu privire la faptul că românii vor fi nevoiți să călătorească cu viză în SUA încă cel puțin 5 ani.

'Românii vor fi nevoiți să călătorească cu VIZA în SUA încă cel puțin 5 ani. Întrebat când se vor ridica vizele pentru românii care călătoresc în SUA:

Klaus Iohannis a dat cel mai dezamăgitor raspuns posibil.... și a făcut trimitere la legislația americană și faptul că aceasta prevede un grad de refuz de sub 3%, iar România se afla la 10%. ( pentru ridicarea vizelor ) Cu legislația româneasca cum rămâne?

Ce ați făcut timp de 5 ani în calitatea de președinte al României ca să scădeți acest procent sau să îl “NEGOCIAȚI” cu Congresul American? În baza parteneriatului strategic dintre România și SUA construiți cu dedicatie legislația primară pentru tehnologia 5G. Ceea ce alte țări nu fac....Nu mai vorbim de Ungaria care a decis să facă cu chinezii.

Eu sunt sigur că și în SUA se poate face o derogare pentru ROMÂNIA. Până când noi să dăm tot și să primim praf în ochi?' a scris Ilan Laufer, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel