Erbicid destinat grădinilor de flori și legume, lansat în România


Pe piaţa din România este disponibil Roundup Gel, o formulă complet nouă a erbicidului Roundup, menită să faciliteze munca micilor grădinari în procesul de protejare a plantelor împotriva buruienilor. Lansat în Marea Britanie în anul 2012, Roundup Gel este vândut în prezent în 17 ţări, urmând ca anul acesta să fie introdus pe alte 5 pieţe, inclusiv în România. Erbicidul permite utilizatorilor să-şi întreţină grădina şi să elimine cu precizie buruienile aflate în locuri inaccesibile, precum borduri, gazon sau parcele, fără să afecteze celelalte plante utile.

"Prezenţa buruienilor este una dintre cele mai întâlnite provocări în agricultură, atât pentru fermierii mari, cât şi pentru micii grădinari. Acesta este unul dintre motivele pentru care suntem întotdeauna alături de partenerii noştri pentru a le oferi cele mai eficiente soluţii pentru menţinerea şi dezvoltarea optimă a culturilor.", afirmă Bogdan Soare, Director Naţional pentru Divizia de Produse pentru Protecţia Plantelor România, Bulgaria şi Republica Moldova.

Roundup Gel, destinat micilor fermieri și grădinarilor

Roundup Gel este o soluţie inovatoare pentru toţi agricultorii, indiferent dacă au mai utilizat sau nu un erbicid. Uşor de folosit şi la îndemâna oricui, noul produs vine mai ales în ajutorul celor care întreţin o grădină şi se confruntă cu problema buruienilor, fiind ideal pentru grădinile de flori sau de legume, ghivece sau peluze. Formula revoluţionară este aplicată direct pe frunzele buruienilor, oferind astfel un nivel ridicat de precizie şi eficienţă în raport cu produsele tradiţionale aplicate prin pulverizare. Erbicidul este absorbit de frunze, intră în fluxul de sevă şi ajunge până la nivelul punctelor de creştere al buruienilor. Totodată, formula unică nu vine în contact cu solul sau cu plantele din jur, iar zonele unde au crescut buruieni vor fi curăţate.

În ţările care comercializează deja acest produs, Roundup Gel s-a bucurat de succes, dovadă fiind faptul că, la nivel mondial, 91% dintre cei care au utilizat acest erbicid şi-au exprimat dorinţa de a-l achiziţiona din nou (conform ADquation Gel user research UK Jan 2015).

Odată cu lansarea erbicidului Roundup Gel, un alt produs care a primit avizul autorităţilor competente pentru a fi comercializat în România este şi Roundup Classic Pro. Acest produs are o formulă eco-friendly (fără conţinut de taloamină), având un impact redus asupra mediului înconjurător. Roundup Classic Pro reprezintă o soluţie eficientă pentru problema buruienilor cu care se confruntă tot mai mulţi fermieri, indiferent de suprafaţa de pământ cultivată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel