Șerban Nicolae, replică lui Florin Roman: Deputatul Șaorma, unul dintre cei mai penibili

Serban Nicolae
Serban Nicolae

Senatorul PSD Șerban Nicolae a scris, pe Facebook, o replică pentru Florin Roman, deputat PNL. 

"Deputatul „Șaorma" și apucăturile funariote

Unul dintre cei mai penibili deputați, pretins ziarist (?!), un soi de „țuțer" al unor ștabi locali care l-au plantat, în vremurile de glorie, prin diverse consilii de administrație ale unor companii de stat, face periodic diverse nefăcute. A făcut greva foamei între două mese și și-a proclamat victoria obținerii unor fonduri de la buget pentru un monument. L-au rușinat ziariștii spunându-i că banii cu pricina fuseseră alocați de Guvern cu o săptămână înainte de cele 25 de minute de „greva foamei" anunțată de pofticiosul deputat.

Conflictul, pe arborarea drapelului național

Recent, s-a lăudat cu o propunere legislativă privind arborarea drapelului național. A făcut-o prost, inutil și ilogic. Astfel, Legea nr. 75/1994, în vigoare de aproape 24 de ani, dispune la articolul 3:

„Drapelul României se arborează temporar:

a) cu prilejul zilei naționale a României și al altor sărbători naționale, în locurile publice stabilite de autoritățile locale;"

Propunerea deputatului „Șaorma" vizează însă articolul 2, ce reglementează arborarea permanentă a drapelului național. Mai exact, dacă aberația ar deveni lege, ar rezulta următorul text:

„Drapelul României se arborează în mod permanent: [...]

e) Pe arterele principale de circulație, cu cinci zile înainte de 1 Decembrie."
http://www.cdep.ro/proiecte/bp/2017/300/40/5/pl96.pdf

"Senatul a respins absurditatea"

Curat Caragiale, coane „Șaorma"! Să fie permanent, dar cu cinci zile înainte. Cu alte cuvine, deputatul cel viteaz propune, pe de o parte, ceea ce este deja reglementat de 24 de ani, iar pe de altă parte introduce o inepție originală a permanentului cu termene stricte. Senatul a respins absurditatea. Au urmat două reacții ridicole: întâi autorul penibilei propuneri a relansat teoria vinderii Transilvaniei către unguri, iar mai apoi, cel mai insolvent moderator tv, la emisiunile căruia cască de plictiseală și cameramanii obligații să-l filmeze, a răcnit pițigăiat ceva despre trădare națională. Celor doi nătărăi, dar și celor care s-au repezit să înghită gălușca propagandistică nu pot să le spun că s-au făcut, încă o dată, de râsul curcilor. Imaginația lui „Șaormă" e, totuși, mult mai săracă față de cea a ilustrului său înaintaș, cel cu vopsitul tricolor al băncilor din parc.

„Nu ne-am luptat pentru jucării" – Avram Iancu" a scris senatorul PSD Șerban Nicolae pe Facebook. 

*Intertitlurile aparțin redacției

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel