Șerban Nicolae, reacție acidă după conferința lui Kovesi de la DNA

Senatorul PSD Șerban Nicolae a comentat în direct la Antena 3 declarațiile Laurei Codruța Kovesi, din cadrul conferinței de presă de la DNA.

Șerban Nicolae consideră că Laura Codruța Kovesi subminează credibilitatea instituției pe care o conduce, conferința de la DNA fiind o dovadă în acest sens.

„Cred că în materie de comunicare, nimeni nu subminează credibilitatea Direcției Naționale Anticorupție mai tare ca șefa acestei instituții. Acest mecanism de comunicare, în care se amestecă minciunile flagrante cu `nu comentez` atunci când lucrurile devin evidente, nu are să treacă de populație ca `asta este lupta anticorupție`. De exemplu, un singur caz am să relatez. A spus că încă de anul trecut `am avut o problemă cu procurorul Negulescu de la Ploiești și am luat măsuri`. O palmă mai publică dată tuturor românilor nu poți să dai. Spui că ai luat măsuri... Toată lumea știe că pe Iorga Moraru a executat-o imediat, fără niciun fel de investigație la nivelul DNA și la Negulescu nu a făcut nicio sesizare către Inspecția Judiciară. Asta e minciună că a făcut DNA-ul... Nici acum nu admite că a făcut o greșeală. Părerea mea e că subminează cât se poate de eficient din păcate și cât se poate de insistent tot ceea ce s-a construit la nivelul Direcției Naționale Anticorupție", a declarat Șerban Nicolae la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel