Șerban Nicolae: Răul pe care l-am făcut e mai mare decât OUG 13. Așa mi s-a spus

Liviu Dragnea a lăsat să se înțeleagă că amendamentele lui Șerban Nicolae la Legea grațierii au făcut mai mult rău decât OUG 13. Dezvăluirea a fost făcută chiar de senatorul executat miercuri.

"Mi s-a spus ieri, așa ca opinie, ca percepție, că răul pe care l-am făcut eu cu aceste amendamente este mai mare decât răul făcut de OUG 13. Inclusiv președintele partidului crede acest lucru, dar au mai zis și alții. Au spus că răul pe care l-am făcut eu PSD-ului este mai mare decât OUG 13. Vă dați seama că este derutant pentru mine. La amendamentele mele nici CSM, nici Parchetul nu au avut nimic de obiectat. Nici cancelariile nu au zis nimic și nici Bruxellesul. Probabil am fost eu într-o derută. În tăcerea lor... nu mi-am dat seama cât de rău este ceea ce fac", a zis Șerban Nicolae la Antena 3.

[citeste si]

Senatorul PSD a fost înlocuit de la șefia Comisiei juridice cu colegul său de partid, Robert Cazanciuc, și de la șefia grupului parlamentar al PSD cu Mihai Fifor, au decis, miercuri, membrii Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel