Șerban Nicolae - Mihai Goțiu, scandal de nedescris. ”Se comportă ca mucii de pe piept ai lui Nicușor Dan”

Șerban Nicolae, liderul senatorilor PSD, a avut o dispută cu senatorul USR Mihai Goțiu. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a încercat să tempereze situația, fără succes. 

Potrivit stenogramei din 3 aprilie, Șerban Nicolae a afirmat: ”Vreau doar să-mi exprim dezgustul față de gestul unui domn senator care și-a permis ca, într-o conferință de presă, să facă niște afirmații la adresa mea, să spună niște minciuni, cum că eu fac niște propuneri legislative pentru corupți. Pe mine nu mă deranjează că, încercând să fie prețios, se dovedește a fi analfabet și confundă semantica cu semiotica (...) nu mă deranjează nici măcar că doarme în plenul Parlamentului și că sare mătreața din el”. 

Mihai Goțiu l-a întrebat pe senatorul PSD dacă la el se referă și i-a spus să aibă curaj să dea nume. 

”Cu curajul n-am niciun fel de problemă. Scârba este cea care mă împiedică să pronunț nume. Faptul că unii se comportă ca mucii de pe piept ai lui Nicușor Dan, nu mă interesează”, a replicat Şerban Nicolae.

Scandalul dintre cei doi a continuat. După ce Mihai Goțiu i-a spus lui Șerban Nicolae că este un ”avocat al corupților”, iar senatorul PSD i-a răspuns: ”nu pot fi avocatul nici al nespălaților și nici al proștilor, așa că sunteți în siguranță”.

”Dacă acest lucru este o minciună, vreau să mă dea în judecată pentru minciună, dar încă o dată afirm aici: sunteți un avocat al corupților”, a continuat Goţiu.

”Este adevărat, ca avocat, pot să apăr și infractori, pot să apăr și părți vătămate, părți civile. Nu pot să apăr nici proști, nici nespălați”, a continuat și Şerban Nicolae. 

Senatorii USR au părăsit şedinţa Biroului Permanent al Senatului în urma scandalului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel