EXCLUSIV  Șerban Nicolae, mesaj înțeles greșit privind votul moțiunii de cenzură. DECIZIE finală

Scutaru Cristina / 18 iun 2017 / 15:02 Salveaza PDF Comentarii

Senatorul PSD Șerban Nicolae a postat, duminică, pe Facebook, un mesaj prin care își îndeamna colegii social-democrați să dea dovadă de "maturitate politică". Victor Ponta a distribuit postarea și astfel s-a înțeles că Șerban Nicolae va vota împotriva moțiunii de cenzură.

Senatorul social-democrat a spus pentru DC News că lucrurile nu stau așa cum au fost înțelese. Șerban Nicolae a zis: "Unii au înțeles că sunt de partea lor, că îi sprijin (n.r. - pe Victor Ponta și Sorin Grindeanu). Nici vorbă! Voi vota moțiunea de cenzură. Apelul meu de pe Facebook era la Sorin Grindeanu, să își dea seama că nu poate susține un guvern și un program de guvernare, pe patru ani, cu doi miniștri".

Iată mesajul postat de Șerban Nicolae pe Facebook, duminică, înainte citirea moțiunii de cenzură în Parlament:

"Dragi colegi din Partidul Social Democrat,

cu autoritatea dată de vechimea în PSD, de experiența politică acumulată și de loialitatea dovedită față de social-democrație și față de acest partid, fac un apel public la luciditate și rațiune. Este nefirească și profund negativă îndârjirea și înverșunarea cu care se manifestă pozițiile adverse din interiorul partidului. Nu vă radicalizați opțiunile și nu vă comportați ca și cum ați descoperit brusc dușmani de moarte printre colegi.

Este, mai mult ca oricând, nevoie de echilibru și rațiune. De maturitate politică. Nu putem cere încredere cetățenilor României, votanților noștri, dacă guvernăm cu doi membri, dacă reorganizăm majoritatea parlamentară și recalculăm sprijinul politic la șase luni de la alegeri și dacă tăiem atât de violent liniile de comunicare dintre noi. Lăsați să primeze interesul public și renunțați la excesele de orgoliu.

Reveniți la adevăratele priorități ale Țarii, la dialog colegial și la responsabilitate politică. Spuneți-vă opiniile cu fermitate și onestitate, în limitele statutului de membri ai PSD. Asta cred că așteaptă de la noi cei ce ne-au făcut onoarea de a ne învesti cu încrederea lor".

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27