Șerban Nicolae în locul lui Florin Iordache la Ministerul Justiției. Ce spune senatorul PSD

Șerban Nicolae
Șerban Nicolae

Senatorul PSD Șerban Nicolae consideră că demisia lui Florin Iordache din funcția de ministrul al Justiției nu este o soluție corectă. Cât despre persoana care îi va succede lui Iordache în fruntea Ministerului Justiției, senatorul social-democrat a evitat să ofere un nume, însă, întrebat dacă este dispus să preia postul, Șerban Nicolae a spus că ”nu se pune problema”.

Florin Iordache a demisionat din funcția de ministru al Justiției. Iordache a explicat joi, într-o declarație de presă, că a decis să demisioneze la presiunea "opiniei publice". Senatorul PSD Șerban Nicolae a opinat, joi, într-o intervenție telefonică în emisiunea Esențial, că demisia nu este o soluție corectă.

"Nu mi se pare o soluție corectă, dar este luată după ce toată lumea poate să aibă imaginea completă a zgomotului pentru nimic făcut în ultimele zile. CCR a respins sesizarea Avocatului Poporului, a respins ieri și cererile președintelui Iohannis, deci s-a văzut foarte clar că niște speculanți politici au încercat și ei să tragă un oarecare profit și să răstoarne rezultatul alegerilor din 11 decembrie”, a declarat Șerban Nicolae, joi, într-o intervenție telefonică în emisiunea Esențial, de la Antena 3.

[citeste si]

Întrebat dacă este dispus să accepte postul de ministru al Justiției, în cazul în care i se va propune, senatorul a precizat: "Nu cred că se pune problema. Așa cum a spus și președintele Liviu Dragnea, pe lângă guvernare, avem și responsabilitatea repunerii Parlamentului în rolul său constituțional. Din acest punct de vedere, experiența mea parlamentară, aflat la al treilea mandat, fost ministru, fost secretar de stat, fost consilier al președintelui, cred că este nevoie de mai multă forță în Parlament, acolo unde au loc dezbaterile și nu cred că prezența mea sectorială pe un minister ar ajuta foarte mult", a explicat Șerban Nicolae.

De asemenea, referitor la cine ar putea să îi ia locul lui Iordache, Șerban Nicolae a evitat să dea un răspuns.

"Nu pot să fac speculații referitoare la cine ar putea să vină în locul lui Florin Iordache. Asemenea discuții nu se fac în public. Dar eu cred că vom găsi o soluție”, a mai spus Șerban Nicolae.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel