Șerban Nicolae- Cosette Chichirău, CONFRUNTAREA SERII la Antena 3

Roxana Neagu / 06 dec 2017 / 21:27 Salveaza PDF Comentarii
Șerban Nicolae- Cosette Chichirău
Descriere foto: Șerban Nicolae- Cosette Chichirău

Senatorul PSD Șerban Nicolae se confruntă în această seară, la Antena 3, cu deputata USR Cosette Chichirău. 

Iată ce au afirmat cei doi în emisiunea ”Sinteza Zilei”: 

Cosette Chichirău, întrebată dacă se simte jignită: Greu de spus. M-am dus la dumnealui în direct în față și i-am spus că dacă vrea să-și ceară scuze de la mine trebuie să-și ceară, nu de la camerele de vederi. A refuzat, a fugit. Să înțeleg că nu vrea să-și ceară scuze de la mine, dar e mai grav ce se întâmplă în România poporului român, acest atac la justiție. Pe mine asta mă doare. Faptul că cineva vrea să mă insulte mai puțin contează. Eu sunt aici ca să lupt pentru justiția din România, să nu devenim o nație de hoți. Ce mi se întâmplă mie este secundar. 

Șerban Nicolae: Sunt multe neadevăruri, nu are rost să escaladăm. Dacă mă dă în judecată, asta va fi situația, nu am ce să comentez. Sunt multe insulte, calomnii, acuzații nefondate. Este o minciună inclusiv că USR a formulat amendamente. Și-au însușit amendamentele formulate de alte organizații. 

Cosette Chichirău: Asta nu e adevărat, evident că nu e. 

[citeste si]

Șerban Nicolae: Îmi pare rău că am răbufnit la un moment dat, nu a fost un dialog, ci insulte și injurii.

Cosette Chichirău: Eu am fost live multe minute, se poate verifica pe video. Sunteți senator, ce căutați la Camera Deputaților? Ce credeți că o să se întâmple? Aveți majoritate. 

Șerban Nicolae: Nu este un cetățean care-mi cere mie socoteală. E ales al poporului, pe aceeași poziție cu mine, nu are cum să-mi ceară mie, pe un ton imperativ, socoteală. 

Cosette Chichirău: Vă cer să vă cereți scuze de la mine! Vă cer, personal, în direct, să vă cereți scuze de la mine!

Șerban Nicolae: Mi-am cerut scuze celor care m-au votat. În fața uneia care mă insultă în mod repetat, care se comportă în asemenea mod, nu am să cer scuze niciodată. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26