Șerban Nicolae, către Dacian Cioloș: Urgent, demisia!

Senatorul PSD Șerban Nicolae îi cere demisia lui Dacian Cioloș din funcția de prim-ministru. 

Iată mesajul publicat de Șerban Nicolae: 

"Domnule Dacian Cioloş, dați-vă, urgent, demisia!

În seara aceasta (n.r. miercuri), pe contul personal din rețeaua Facebook, v-ați exprimat punctul de vedere în legătură cu dezbaterea din Senat privind acțiunea ANAF la sediul Antena Group SA. Înțeleg că, de fapt, nu sunteți neinformat, nu sunteți de bună-credință şi nu acționați în susținerea interesului public.

Astfel,

1. ANAF nu a acționat legal! Nu mai insistați cu aberația separării fondului de procedură. Dacă era legal, ANAF nu avea de ce să comită acțiuni abuzive! Chiar nu înțelegeți că nu poți aplica legea prin abuz? Atunci, demisionați!

2. Nu există o presiune pentru ca ANAF să se intimideze ori să nu îşi exercite atribuțiile legale! Există o presiune ca ANAF să nu acționeze abuziv, să nu iasâ, în numele statului, din limitele legii! Nu înțelegeți că prin aceste acțiuni nu se recuperează vreun leu din pretinsul prejudiciu, dar se produc pagube semnificative în dauna banului public? Atunci, demisionați!

3. Am încercat să fiu, totuşi, mai blând în ceea ce vă priveşte. Am greşit. De aceea, vă reamintesc faptul că ați comis, cu bună ştiință, o faptă abjectă, o mizerabilă infracțiune de fals. Certificănd, sub semnătura proprie, faptul că Ministerul Agriculturii a suferit un prejudiciu de 60 de milioane de euro prin privatizarea I.C.A. S.A., ați contribuit la trimiterea nemeritată în închisoare a unor oameni care nu v-au greşit cu nimic. Puteți dormi liniştit când ştiți că profesorul Mencinicopschi se află în închisoare pe falsul dumneavoastră? Puteți fi arogant şi agresiv când ştiți că soției profesorului i s-a pus poprire pe pensie şi s-a pus sechestru pe singura avere imobiliară, după o viață de muncă, un modest apartament la bloc? Nu aveți nici cea mai mică mustrare de conştiință pentru că mizeria, la care ați fost părtaş esențial, a produs aceste suferințe inumane? Atunci demisionați!

Demisia nu vă poate şterge trecutul. Dar demisia ar putea face ca obrazul dumneavoastră să înceapă să-şi recapete aspectul uman.

PS Dacă tot plătiți, din bani publici, un site al Guvernului României, aveți decența de a vă exprima opiniile de interes public acolo, oficial şi asumat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel