Șerban Nicolae, atac la Monica Macovei

Daniel Zamfir: Aventurierii din PNL trebuie opriți! Mulțumesc, Șerban Nicolae
Daniel Zamfir: Aventurierii din PNL trebuie opriți! Mulțumesc, Șerban Nicolae

Comisia SIPA reprezintă "o breşă în acest eşafodaj ticălos care a distrus vieţi şi cariere" şi care a permis unora să exercite după bunul plac puterea, a afirmat miercuri liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, în plenul Parlamentului.

Șerban Nicolae a făcut o referire indirectă la fostul ministru al Justiției în guvernul Tăriceanu, Monica Macovei. "Au şi securiştii oamenii lor. Dar aş vrea să fac câteva precizări: dovada manipulării este faptul că se vorbeşte de intrarea bătrânei procuroare ceauşiste şi a consilierului său neangajat public în arhiva SIPA. Nu, domnilor! Nu era arhivă - era o bază documentară a unei structuri operative aflate în funcţiune. Au intrat la Serviciul Independent de Protecţie şi Anticorupţie înainte să-l desfiinţeze. L-au desfiinţat ca să-şi acopere urmele.

Dacă tot se spune că s-au făcut dosare procurorilor şi judecătorilor acolo ar fi trebuit să fie şi mapa profesională şi dosarul bătrânei procuroare ceauşiste intens stipendiată de Soros. Aşa cum sunt şi unii dintr-o anumită parte a acestei săli. Nu se găseşte. Păi, dacă a fost procuroare, n-ar fi trebuit să găsească acolo mapa profesională Băsescu Traian ca să refuze o remaniere guvernamentală? Şi datele legate de viaţa privată?', a afirmat Şerban Nicolae.

Comisa SIPA, "o breșă în acest eșafodaj ticălos"

El a subliniat că acest serviciu nu a fost inventat de Rodica Stănoiu, ci cu mult înainte. "N-a fost înfiinţat nici măcar de Marian Ureche pe care eu personal nu l-am cunoscut. Cei care susţin abuzurile, fanii protocoalelor secrete, susţinătorii înţelegerilor oculte, sufrageriştii de profesie apără cu disperare această chestiune - să nu se afle ticăloşiile pe care le-au făcut. Poate că raportul Comisiei SIPA este încă o breşă în acest eşafodaj ticălos care a distrus vieţi, care a distrus cariere şi care a permis unora să exercite după bunul plac puterea în această ţară", a completat senatorul social-democrat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel