Energie electrică, preț. ANRE, decizie

Darius Muresan / 12 dec 2017 / 17:41 Salveaza PDF Comentarii

ANRE a aprobat azi „tarifele specifice pentru serviciul de distribuție a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă”.

”Comitetul de reglementare al Autorităţii  Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei  - ANRE a aprobat, în şedinţa de azi, 12.12.2017, tarifele specifice pentru serviciul de distribuție a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă la operatorii de distribuție concesionari pentru anul 2018.

Operatorii de distribuţie concesionari au solicitat pentru anul 2018 creşterea medie a tarifelor de distribuţie cu 9,78 %, comparativ cu tarifele aprobate pentru anul 2017.

Ca urmare a analizei efectuate de către ANRE a datelor transmise de operatorii de distribuție concesionari și a calculelor veniturilor reglementate, cu luarea în considerare a corecțiilor anuale efectuate conform cadrului de reglementare în vigoare, tarifele aprobate pentru anul 2018 înregistrează, faţă de anul 2017, o scădere medie de 1, 08 % la nivelul întregii ţări, pentru cei opt operatori de distribuţie concesionari”, se precizează într-un comunicat pe site-ul ANRE.

[citeste si]

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23