ENEL România va avea un nou șef

Consiliile de administrație ale companiilor Enel din România s-au reunit pe 29 aprilie, acestea luând decizia de a de a-l înlocui pe italianul Luca D'Agnese. Noul Country Manager al Enel România este Tony Volpe.

 "În urma unei decizii a managementului Grupului Enel, acesta va prelua aceleași funcții și responsabilități deținute anterior de Luca D'Agnese, devenind Country Manager al Enel România", precizează compania de energie.

După trei ani la conducerea Enel România, Luca D'Agnese va prelua o altă poziție de conducere importantă, din cadrul Grupului Enel. Compania nu a precizat care va fi viitoarea funcţie a acestuia.

Tony Volpe s-a alăturat Grupului Enel în urmă cu 10 ani , iar între 2011 și 2014 a fost director de Planificare Resurse Umane, Compensații, Dezvoltare, Instruire și Recrutare la nivel de grup, raportând directorului Enel pentru Resurse Umane și Organizare.

Din 2005 până în 2011, a fost Country Manager în America de Nord pentru Enel Green Power (EGP), raportându-i directorului general executiv al EGP.

Sub conducerea lui, compania și-a diversificat portofoliul, accesând noi tehnologii, și a înregistrat o creștere substanțială a capacității instalate și marjei brute, devenind un operator lider în domeniul centralelor regenerabile în Statele Unite și Canada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel