Emoții printre aleșii PP-DD în prima zi din viața de parlamentari

În prima zi de înregistrări a noilor deputaţi entuziasmul atinge cote maxime în tabăra PP-DD. Cu emoții ca la admitere, depuații pășesc în clădirea impunătoare ghidați de semne.

 ”Zici că e la admitere. Mă simt ca un boboc la facultate. Clădirea este impunătoare, somptuoasă, dar o să mă descurc în ea pentru că urmez indicatoarele. Nu trebuie neapărat să ştii numele sălilor, le găsim noi, că suntem oameni deştepţi. PPDD o să scrie istorie pentru că are o echipă de oameni foarte bine pregătiţi”, a declarat, Maria Dragomir, deputat PP-DD Călăraşi, potrivit Gândul.

Cea mai spectaculoasă apariţia a fost a deputatei PP-DD, Liliana Mincă, fostă şefă a Loteriei. Îmbrăcată într-un deux-pieces în culori neutre, machiată şi coafată, Mincă nu şi-a lăsat discursurile electorale acasă. Le-a spus, din nou, în Parlament, fără să uite să zâmbească în faţa camerei de filmat.

”Aştept de mult timp această zi pentru că trebuia să fiu în Parlament din 2010, şi atunci îmi meritam mandatul. Dar cred că Dumnezeu a vrut să-i reprezint pe moldovenii mei, care mă iubesc şi îi iubesc. E un mandat muncit, iar prima lege a noastră, a PPDD, va fi cea a confiscării averilor ilicite, pentru ca banii să meargă către popor”, a spus Mincă.

Deputatul PP-DD, ales în Alba, Cornel George Comşa, nu se simte prea emoţionat de completarea actelor. Acesta, după cum a spus, vrea doar să demonstreze că membrii PP-DD sunt mai inteligenţi decât se crede.

”Nu am emoţii pentru că am mai lucrat în Parlament în 1999-2000, am o oarecare experienţă în politică la nivel înalt. Sunt doar curios să-mi văd colegii. Cei din PPDD sunt oameni de calitate foarte bună şi vreau să spargem ideea că suntem proşti, incompetenţi necalificaţi”, a declarat Comşa, potrivit Gândul.

Deşi programul era iniţial până la ora 16.00, organizatorii au fost nevoiţi să-l prelungească până la 18.00. Motivul, invocat de unul dintre angajaţii Parlamentului, un autocar cu deputaţi de la Cluj, care este aşteptat să ajungă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel