Emmanuel și Brigitte Macron SFIDEAZĂ COVID. Vacanță de LUX. Cum arată Prima Doamnă în costum de baie, la 67 de ani

Emmanuel și Brigitte Macron sfidează pandemia de COVID-19. Au plecat într-o vacanță de lux. Vezi cum arată Prima Doamnă în costum de baie, la 67 de ani.

În timp ce omenirea se luptă cu pandemia de COVID-19, iar Franța se află în topul țărilor în care virusul a explodat, președintele Emmanuel Macron și Prima Doamnă, Brigitte au plecat în vacanță pe Coasta de Azur. 

Cei doi au profitat de vremea frumoasă şi s-au relaxat la bordul unei şalupe și au fost surprinși de paparazzi în timp ce înota în apropierea insulei Porquerolles, aflată în Marea Mediterană. 

Nici pandemia, nici camerele insistente ale fotografilor nu i-au împiedicat să aibă parte de o scurtă vacanţă, pe barcă, cu familia. 

La 67 de ani, Brigitte Macron a atras atenţia în costumul de baie, în ciuda tuturor comentariilor răutăcioase pe care le-a primit de-a lungul timpului, pentru căsnicia pe care o are cu cel care i-a fost elev, Primei Doamne nu-i pasă de nimic și vrea să fie naturală, chiar dacă are riduri, odată cu vârsta acestea bineînţeles că apar, chiar dacă are pielea lăsată şi pe corp, iar braţele şi picioarele sale nu mai au fermitatea din tinereţe. Ea nu s-a jenat niciodată, ba chiar îndrăzneşte să poate rochii mai scurte, deasupra genunchiului. (Vezi FOTO AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel