Emisiune nouă la TV. Teo, Vio, Costel și Dan Badea, surpriză totală

Teo, Vio, Costel și Dan Badea caută viitoarea  mare senzație a stand-up-ului românesc
Teo, Vio, Costel și Dan Badea caută viitoarea mare senzație a stand-up-ului românesc

Patru nume cu greutate în lumea stand-up-ului românesc plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu, în cadrul primei emisiuni televizate de stand-up, în curând, la Antena 1.

Prezenți pe scenele de stand-up încă de la apariția fenomenului în țara noastră, Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor acum să îi sprijine pe cei aflați la început de drum. Cei interesați se pot înscrie pe casting.a1.ro, iar dacă vor reuși să îi convingă pe cei patru, au toate șansele să urce apoi pe aceeași scenă cu ei.

Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor căuta de-a lungul audițiilor concurenți mai mult sau mai puțin experimentați, dar sunt mai ales interesați și de capacitatea acestora de a evolua în comedianți recunoscuți pe scenele de stand-up. 

Teo, Vio și Costel s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004, iar de atunci au devenit un reper pentru comedianții români. Au susținut, de-a lungul timpului, spectacole în întreaga țară, contribuind la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România. Fenomenul l-a atras ca un magnet încă de la început și pe Dan Badea, care, încurajat de prieteni, a susţinut primul show de comedie într-o cafenea, cu un public format în mare parte din cunoştinţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel