Emil Rengle, câștigătorul Românii au talent: Ultima relație a fost cu un bărbat

Emil Rengle
Emil Rengle

Emil Rengle, câștigătorul Românii au talent, a vorbit deschis despre orientarea lui sexuală. Într-un interviu acordat pentru Viva!, dansatorul a vorbit despre viața personală și mărturisește că ultima relație a fost cu un bărbat.

Emil Rengle a vorbit deschis și a mărturisit că ultima relație a fost cu un bărbat. Referitor la viitor, câștigătorul marelui premiu Românii au talent, a spus că nu știe ce îi este rezervat, poate fi atât o femeie cât și un bărbat.

„Eu sunt deschis, nu ştiu ce îmi va aduce viaţa, că va fi o femeie, că va fi un bărbat. Cred că aceste momente de dragoste sau de îndrăgostire vin fără să le căutăm şi ştiu că atunci când va trebui să se întâmple se va întâmpla. Până atunci rămân doar deschis şi încerc să iubesc toţi oamenii cu care lucrez, colaborez. (…) Legat de viaţa mea personală o să vedem ce îmi aduce viitorul.  (…) Nu am putut niciodată să am o relaţie stabilă pentru că am călătorit foarte mult.  Eu cred în dragostea aceea de cuplu, cred că noi ca oameni suntem creaţi să convieţuim în doi şi să ne ajutăm unii pe alţii. 

Ultima mea relaţie a fost cu un bărbat.”, a declarat Emil Rengle în cadrul interviurilor Viva!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel