Emil Calotă şi Horia Toma, candidaţii ALDE pentru Primăria Ploieşti şi CJ Prahova

În prezența președintelui ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, filiala Prahova a ALDE și-a prezentat candidații pentru primăria Ploiești și președinția Consiliului Județean.

Astfel, Emil Calotă, căruia ploieștenii i-au mai acordat de două ori, în 2000 și 2004, încrederea pentru conducerea urbei, este candidatul ALDE la Primăria Ploiești. ”Emil Calotă are exact profilul pe care ALDE a promis să-l promoveze: preocupat de comunitate, experimentat, competent. Într-un oraș unde poluarea este o problemă, ALDE garantează că Emil Calotă este singurul pretendent la fotoliul de primar care poate să redea aerul curat ploieștenilor”, l-a prezentat pe candidat președintele interimar al filialei, Cătălin Beciu.

”Primul lucru pe care îl voi face la primărie va fi, cu specialiștii pe care îi avem, să punem la punct master planul pentru depoluare, care întâi va intra în dezbatere publică și care apoi, până la sfârșitul anului, va deveni program de acțiune. Este promisiunea mea pentru ploieșteni dacă îmi vor acorda din nou încrederea”, a fost angajamentul lui Emil Calotă pentru comunitatea Ploieștiului. 

Emil Calotă a mai fost primar al Ploieştiului

 

Emil Calotă

Inginer de profesie, Emil Calotă are o bogată experiență administrativă: în perioada 1992 – 1996 a fost consilier județean la CJ Prahova, și ulterior a avut două mandate de primar al Ploieștiului ( 2000 – 2004, 2004 – 2008).

Pentru președinția Consiliului Județean ALDE Prahova îl susține pe Horia-Victor Toma, un politician cunoscut și respectat în județ, de asemenea cu experiență importantă în administrație. Horia-Victor Toma a fost și el primar al Ploieștiului, deputat de Prahova, dar și europarlamentar.

Ce a declarat Horia Toma

 

Horia Toma

„Consider că pe mine mă pot descrie cel mai bine faptele, rezultatele activității mele profesionale și politice. Despre mine pot sta mărturie sutele de elevi aflați pe toate meridianele lumii, de care România este mândră; locuitorii municipiului Ploiești care în timpul mandatului meu au beneficiat de autobuze și tramvaie noi, locuri de joacă și locuințe pentru tineri; cetățenii județului Prahova și ai țării pe care i-am reprezentat cu demnitate în Parlamentul României și în Parlamentul European. Nu pot decât să-i asigur pe cei care îmi vor da votul că voi rămâne același om al faptelor, atașat ideilor liberale, același om drept de dreapta”, spune Horia-Victor Toma.

În perioada următoare ALDE Prahova va prezenta și ceilalți candidați pentru alegerile locale. ALDE își onorează astfel angajamentul ca, la alegerile locale, să prezinte electoratului candidați pentru care cuvintele ”experiență și competență” sunt definitorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel