Emil Boc nu va demisiona decât dacă se simte obosit, declară Elena Udrea

Elena Udrea
Elena Udrea

Invitată le B1Tv,la aceeași oră la care premierul era la Realitatea Tv,  Elena Udrea a declarat că premierul se va supune deciziei partidului. Aceasta a spus că Emil Boc nu ar avea motive să demisioneze decât dacă se simte obosit sau atacat.

Întrebată dacă coaliția este capabilă să susțină un nou premier, Elena Udrea a spus că în momentul de față coaliția este puternică și unită, având convingerea că un alt guvern desemnat nu va avea probleme să fie trecut prin Parlament. Coaliția este unită și interesul stă într-un guvern credibil.

Vicepreşedintele PDL explică relaţia sa mai tensionată cu Vasile Blaga prin faptul că acesta este misogin.

„Iniţial am crezut şi eu că este o creaţie a presei, dar în timp am realizat şi eu că există o situaţie mai tensionată între mine şi domnul Vasile Blaga. Domnul Vasile Blaga este un pic mai misogin şi probabil de aici are exprimări la adresa femeilor, inclusiv la adresa mea, mai răutăcioase. În rest, nu a existat un moment de conflict”, a declarat Elena Udrea, la B1 TV.

Referitor la alegerea președintelui PDL, Elena Udrea  spune că şi-ar fi dorit un candidat la şefia partidului care să semene cu Traian Băsescu.

„Eu nu am plecat cu mare entuziasm în susţinerea lui Emil Boc. I-am spus-o şi premierului, dar aveam de ales... Sigur că ne-am fi dorit un candidat ca Traian Băsescu care să ia partidul şi să-l readucă la 30%. Nu îl aveam. Aveam doi candidaţi. Pe Emil Boc şi pe Vasile Blaga. În condiţiile astea am ales fără ezitare. L-am ales pe cel mai bun. Am terminat cu mare entuziasm. Emil Boc a căpătat încredere. Şi în partid şi în Guvern este alt suflu. Nu ştiu dacă starea asta sau puterea lui Emil Boc va fi percepută la fel peste două-trei luni. Habar n-am”, a declarat Elena Udrea la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel