Emil Boc, în pragul moțiunii, nu știe numărul parlamentarilor PDL

Președintele PDL, Emil Boc, a declarat, marți, la postul public de televiziune, că plecările recente din partid nu pun deocamdată în pericol soarta Guvernului Ungureanu, la moțiunea de cenzură. De asemenea, prerședintele liberal-democrat a  adăugat că unii parlamentari USL ar putea vota împotriva acesteia.

 ”După datele pe care le avem azi, moțiunea va fi respinsă și Guvernul își va continua activitatea”, a asigurat Boc, la TVR, punctând că nu există niciun fel de ”fisuri” în coaliție. ”Plecările care au fost nu pun în acest moment în pericol soarta Guvernului”, a completat liderul PDL.

 ”Sunt convins că este posibil chiar și de la USL să fie unele voturi împotriva moțiunii, e posibil chiar și acolo”, a adăugat el.

 Cât privește plecările din PDL, Boc s-a declarat foarte mulțumit că partidul se curăță de oportuniști. Totuși, întrebat pe câți parlamentari contează PDL în acest moment, Boc nu a oferit o cifră exactă, ci doar a indicat că întreaga coaliție are încă majoritatea.

Boc: Un președinte care nu reușește să mențină un partid la guvernare face pasul înapoi

 Președintele PDL Emil Boc a declarat  că, dacă partidul nu va rămâne la guvernare după scrutinul din noiembrie, nu va mai sta nici o ”secundă” la șefia lui.

 ”Evident că după un ciclu electoral e un moment de bilanț. Nu vă imaginați că dacă PDL nu mai rămâne la guvernare în urma scrutinului din noiembrie aș mai sta o secundă în funcția de președinte. E o chestie de moralitate, de responsabilitate politică și de decență. Un președinte care nu reușește să mențină un partid la guvernare face pasul înapoi și lasă pe altcineva”, a spus Boc, la TVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel