Emil Boc, detalii pentru PNL despre o nouă candidatură la Cluj-Napoca

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, prezent, sâmbătă, la Brașov, la Liga Aleșilor Locali ai PNL, a afirmat că, în cazul în care se va înscrie în cursa pentru un nou mandat, va candida din partea liberalilor.

"Din punct de vedere politic, candidatura mea este în interiorul PNL. Dar să vedem în primul rând modul cum rezolvăm problemele clujenilor. În ceea ce privește afilierea politică, nu mi-am schimbat niciodată partidul", a declarat Emil Boc, potrivit Agerpes.

Întrebat dacă a mai discutat cu fostul președinte Traian Băsescu, Emil Boc a răspuns că doar cu ocazia zilei de naștere.

Peste o mie de primari, viceprimari, consilieri județeni și consilieri locali ai Partidului Național Liberal participă, sâmbătă, la Liga Aleșilor Locali ai PNL, care se desfășoară la Poiana Brașov.

[citeste si]

Copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga se vor adresa participanților la reuniune, după care se vor prezenta și aproba rezoluțiile Ligii Aleșilor Locali, discutate vineri seara în cadrul seminarului "Bunele practici în administrația publică locală".

Între subiectele abordate s-au numărat uniformizarea legislației privind regimul incompatibilităților, legislația electorală, salarizarea unitară în sistemul bugetar, precum și bunele practici în administrația publică locală, creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene, înființarea instanțelor speciale pentru acestea, legea achizițiilor publice, descentralizarea administrativă și financiară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel