Urmărește emisiunea live


Emil Boc, declarații la ieșirea de la DNA

Emil Boc a făcut scurte declarații la ieșirea de la DNA.

"Am fost invitat în calitate de martor și am dat o declarație în acest sens. Declarația de martor a vizat procedura de organizare și funcționare a Guvernului, am prezentat aspecte care vizează modul de funcționare a Guvernului și procedurile de desemnare în diverse comitete, comisii interministeriale în care Guvernul are reprezentanți. Mai multe date concrete nu vă pot da, ancheta este în derulare, și acest lucru a fost convenit cu procurorul de caz", a spus Emil Boc la plecarea de la DNA.

Primarul Clujului nu a răspuns celorlalte întrebări ale jurnaliștilor, însă nu a ezitat să anunțe evenimente care vor avea loc în orașul pe care îl conduce.

"Mai mult decât v-am precizat nu pot să declar, vă aștept la Cluj la meciul România – Spania, din 27 martie, vă așteptăm în 16-17 aprilie la meciul cu Germania, unde va fi o confruntare frumoasă între Angelique Kerber și Simona Halep, vă invit anul viitor la Campionatul European de Baschet, la Campionatul European de Gimnastică și la Untold, pentru că vă place Untold vă aștept la vară", a spus Emil Boc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel