Emil Boc, de mână cu Aurelia Cristea, în Hora Unirii, la Cluj-Napoca

Peste o sută de persoane s-au prins, sâmbătă, în Hora Unirii, la Cluj-Napoca, între aceștia aflându-se și un fost premier PDL și un fost ministru PSD.

Manifestațiile organizate, sâmbătă, la Cluj-Napoca, dedicate împliniriii a 156 de ani de la Unirea Principatelor Române, au inclus o slujbă oficiată de mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț, depunerea de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, precum și o defilare a unui dispozitiv compus din militari ai Diviziei IV Infanterie Gemina, ai Jandarmeriei clujene și ai Școlii de poliție Septimiu Mureșan.

Prefectul județului Cluj, Gheorghe Vușcan, a ținut un mic discurs, după care i-a invitat, la finalul ceremoniei, pe participanți, să se prindă într-o horă a unirii, în stradă, în fața Prefecturii Cluj, potrivit Agerpres.

Între cei care s-au prins în Hora Unirii s-a aflat și Emil Boc, primarul democrat-liberal al muncipiului Cluj-Napoca și fost premier, care a dansat de mână cu fostul ministru delegat pentru Dialog Social din cabinetul Ponta, deputata PSD Aurelia Cristea.

"La multi ani, românilor, de Ziua Unirii Principatelor! Unirea, sentimentul de apartenenta la aceleasi valori nationale e la fel de important astazi ca si acum 156 de ani, poate mai mult ca niciodata!", a fost mesajul pe care Aurelia Cristea l-a transmis, sâmbătă, românilor, pe contul său de socializare, unde a postat mai multe fotografii de la manifestațiile organizate la Cluj-Napoca, cu ocazia sărbătoririi Zilei Unirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel