Emil Boc a promovat Clujul în Germania

Cluj-Napoca a fost prezent al Expo Real 2016, în Munchen. 

În cadrul evenimentului, au fost prezentate avantajele competitive ale orașului în vederea atragerii de noi investiții și locuri de muncă atâț în oraș, cât și în județ. 

"Clujul are un mixt de calități ce îl face în continuare atractiv pentru mediul de afaceri: calitatea forței de muncă, calitatea infrastructurii (în special broadband și aeroport), conectivitatea cu piețele europene și calitatea vieții", a subliniat primarul Emil Boc, care a fost prezent la Expo Real, potrivit citynews.ro

Emil Boc a mai spus că inovarea, ca dimensiune fundamentală a Clujului, oferă orașului posibilitatea de a deveni un hub regional al cercetarii, dezvoltarii și IT. "Inovarea presupune idei și talente pe care Clujul le deține, iar potențialii investitorii și-au exprimat interesul în acest domeniu precum și în alte domenii conexe precum infrastructura, clădiri de birouri, servicii, imobiliare și turism", a mai spus primarul.

Expo Real este cel mai important eveniment european în materie de investitiții, finanțe, dezvoltare și imobiliare. La Expo Real sunt peste 37.000 de participanți din 74 de țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel