Emil Boc a depășit "cea mai dificilă perioadă": Clujul are rampă de gunoi- VIDEO

A fost deschisă rampa temporară de depozitare a deșeurilor de la Para Rât. Primele mașini au descărcat deja gunoaiele. Primarul Emil Boc spunea că nu poate să doarmă noaptea din cauza problemei depozitării gunoaielor. 

Primarul Emil Boc s-a arătat mulțumit că deșeurile nu vor mai trebui transportate la Oradea și astfel prețurile plătite de clujeni vor fi mai mici. "S-a rezolvat problema și la prețuri care să nu îi mai nemulțumească pe clujeni", a spus Emil Boc.

[citeste si]

Directorul RADP Cluj, Ion Pantelimon, că noua rampă de gunoi va funcționa doi ani, cu posibilitate de prelungire, până când Consiliul Județean va face noul Centru de Managemet Integrat al Deșeurilor. "Mașinile sunt cântărite la intrarea în rampa de gunoi și greutatea este trecută în calculator. La ieșire mașinile sunt cântărite din nou și astfel se va cunoaște cantitatea de deșeuri depuse pe platformă. Deșeurile reciclabile se raportează în fișe speciale date de Direcția de Mediu", a spus Ion Pantelimon. El a explicat că sortarea deșeurilor reciclabile mari se face manual. Rampa urmează să fie dotată cu instalații speciale de sortare manuală închisă, cu ventilație controlată, în vederea unei recuperări de 40%. Deșeurile se vor prelucra și se vor vinde, scrie citynews.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel