Emil Boc a dat culoare orașului Cluj-FOTO

A doua ediție a Colours of Cluj Festival a avut loc în perioada 8-10 august exclusiv în spaţii în aer liber - pe străzi, în curți interioare ale unor clădiri din centrul orașului, în locuri dragi clujenilor și nu numai.

"Tema din acest an a fost „re-creează" iar implicarea artiștilor, preponderent clujeni, a fost completată de momentele participative prin care trecătorii au fost invitați să fie parte din proiecte - ateliere de creație, instalații interactive, scene pentru amatori; practic au fost organizate întâlniri între public, artişti şi produse artistice create special pentru comunitatea clujeană. Vedeți în albumul foto de mai jos "povestea" celor trei zile de festival care tocmai s-au încheiat.

Festivalul a fost organizat de Asociaţia Film şi Cultură Urbană, în parteneriat cu Asociaţia SHIFT – Transilvania Art Grup și Primăria Cluj-Napoca. Proiectul "Colours of Cluj" a fost unul dintre evenimentele finanțate în acest an de municipalitatea clujeană din fondurile pe care le-am alocat proiectelor culturale, alocări care au totalizat 1 milion de euro în 2014", a scris Emil Boc pe Facebook, loc unde a postat și câteva fotografii cu orașul colorat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel