Emanuele Calaio, suspendat doi ani pentru tentativă de corupere a unor jucători adverşi

Jucătorul echipei Parma, Emanuele Calaio a fost condamnat la doi ani de suspendare. 

Jucătorul echipei Parma, Emanuele Calaio, acuzat că a încercat să corupă mai mulţi fotbalişti ai echipei La Spezia înaintea meciului câştigat cu 2-0 de Parma, pe 18 mai, a fost condamnat la doi ani de suspendare şi la plata unei amenzi de 20.000 de euro de către Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC), informează cotidianul L'Equipe. 

Federaţia italiană şi-a făcut public verdictul în afacerea meciului aranjat cu La Spezia, astfel că Parma va debuta în noul sezon competiţional din Serie A cu o penalizare de 5 puncte. Deşi a riscat într-o primă fază să-şi vadă promovarea în Serie A anulată din cauza tentativelor de corupere a unor jucători de la echipa La Spezia, Parma va juca totuşi în primul eşalon în sezonul 2018-2019. 

Totodată, jucătorul aflat în centrul polemicii, Emanuele Calaio, a fost suspendat doi ani şi amendat cu 20.000 de euro. Parma, care a promovat în Serie A la trei ani după ce a dat faliment, risca să vadă cum accederea sa în elită este anulată. Emanuele Calaio este acuzat că a încercat să corupă mai mulţi fotbalişti ai echipei La Spezia înaintea meciului câştigat cu 2-0 de Parma, pe 18 mai. Acest rezultat a fost decisiv pentru ca Parma să încheie Serie B pe locul 2 şi să revină în Serie A. 

Curtea Federală Naţională a Italiei (TFN) a luat astfel sancţiunile ce se impuneau în conformitate cu faptele, considerând că atacantul italian este responsabil cu trimiterea SMS-urilor incriminatorii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel