Emanuel Gyenes, românul din Raliul Dakar 2018, SURPRIZĂ în ţară

Emanuel Gyenes, singurul român la Raliul Dakar 2018 a fost primit cu tort la locul de muncă.

Motociclistul Emanuel Gyenes, singurul român care a concurat în acest an la Raliul Dakar, a fost primit luni, la locul de muncă din municipiul Satu Mare, cu tort şi aplauze, fiind felicitat de colegi. El a mărturisit că această competiţie a fost cea mai grea dintre ediţiile care au avut loc America de Sud şi că, pentru el, au contat foarte multe mesajele de încurajare trimise de colegi.

'A fost a X-a ediţie din America de Sud. Din 2009, s-a mutat (din Africa) în America de Sud. În 2009 am fost acolo, la prima ediţie, dar din păcate am abandonat, iar acum la a opta mea participare pot să spun că acest an a fost cel mai greu Dakar din America de Sud, şi nu numai eu o spun, o spun chiar şi organizatorii şi ceilalţi concurenţi. Traseul practic a fost prin aceleaşi locuri, ştiu zona şi ce mă aşteaptă, dar organizatorii au schimbat puţin, anul trecut am mers foarte mult pe drumuri cum ar fi drum forestier, pietruit sau bătătorit, dar acum foarte multe n-au dus pe off-piste, adică în afara drumului, pe câmp. Îţi dă doar gradele pe care trebuie să le urmezi şi de aici acea dificultate', a declarat Emanuel Gyenes.

[citeste si]

El speră ca în acest an să îşi poată achiziţiona o motocicletă nouă, subliniind că se vede foarte mult diferenţa între generaţia sa de motocicletă şi cele noi care au participat în acest an. Emanuel Gyenes a terminat în acest an raliul Dakat pe locul 23 la general şi pe locul 13 la clasa super producţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel