eMAG BLACK FRIDAY 2019. Premiere în fiecare an

BLACK FRIDAY 2019
BLACK FRIDAY 2019

Recordurile au devenit tradiție de Black Friday la eMAG. În noiembrie vom avea Vinerea Neagră, ziua cu cele mai mari reduceri ale anului.

Black Friday la eMAG marcheaza o serie de premiere in fiecare an:

Astfel, pentru Black Friday 2018, au fost incluse in promotie peste 3.000.000 de produse, carora li s-au adaugat oferte speciale de la 6.100 de parteneri din Marketplace. Printre acestea s-au numarat bilete de avion si la festivaluri, pachete turistice, servicii de infrumusetare, ceasuri de lux sau metale pretioase. In topul vanzarilor au intrat electrocasnicele mici, televizoarele, telefoanele, alaturi de produse IT, pentru casa si bricolaj, articole fashion si de ingrijire personala. Pe langa mii de smartwatch-uri si console de jocuri, au fost adaugate in cos masini si sute de mii de anvelope de iarna, precum si alte produse de sezon: freze de zapada, aeroterme, instalatii de brad si jucarii. Black Friday este ziua in care cad recorduri. In 2018, am avut 9.5 milioane de vizite concretizate in 227 ani, 341 zile, 16 ore petrecute de clienti pe site-ul eMAG. Doar in primele cinci secunde numarul de comenzi a fost de 21.170.

eMAG a stabilt Black Friday pe 15 noiembrie 2019



Pentru Black Friday 2017, au fost incluse peste 2.000.000 de produse in promotie, iar clientii au mai avut la dispozitie si oferte speciale pentru vinerea neagra de la mai mult de 4.000 de parteneri din Marketplace. Vizitatorii au putut alege de la electrocasnice, telefoane mobile, produse pentru casa si copii, imbracaminte si incaltaminte, pana la vouchere pentru bilete de avion, ceasuri si bijuterii de lux, pachete turistice si de servicii medicale, toate cu reduceri atractive. Cele mai cautate categorii de produse au fost produsele pentru casa, electrocasnice mici, telefoane, produse pentru ingrijire personala si fashion. Recordurile Black Friday 2017 la eMAG au fost: „secunda de aur" cu 150 de comenzi si „minutul de aur" cu 3.026 de comenzi.

eMAG a stabilt Black Friday pe 15 noiembrie 2019



In Black Friday 2016, clientii au putut cumpara de pe site diamante, bilete la festivaluri de muzica, precum si pachete de energie pentru consumatorii casnici. 1.000 de pachete de furnizare de energie electrica au fost incluse in oferta, cu primele 6 luni gratuite, in parteneriat cu E.ON Energie Romania. Oferta Black Friday la eMAG a inclus peste un milion de produse si a marcat prezenta a peste 2.000 de parteneri din Marketplace cu oferte si reduceri avantajoase. Printre cele mai cumparate produse s-au numarat masinile de spalat, frigiderele si televizoarele, dar clientii au ales sa investeasca si in produse de ingrijire personala, carti, parfumuri si smartwatch-uri. 

eMAG a stabilt Black Friday pe 15 noiembrie 2019


De Black Friday 2015, clientii au putut cumpara lingouri de aur de la eMAG, pentru prima oara. A fost si o zi a recordurilor: s-a inregistrat cea mai mare comanda facuta vreodata online la eMAG, de 85.590 euro, plasata pentru Range Rover Sport 4.4 Diesel, cu o reducere de peste 20.000 de euro. Printre cele mai vandute produse aflate in oferta Black Friday 2015 s-au regasit atat laptopuri, televizoare, frigidere, cat si anvelope, parfumuri, jucarii si zeci de tone de mancare pentru animale. Anul 2015 a mai marcat o premiera: mobile-ul a depasit desktopul, avand 51% dintre cele 5.579 milioane de vizite de pe site-ul eMAG. De asemenea, timpul total petrecut de vizitatori pe site a insumat 116 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel