eMAG BLACK FRIDAY 2019. Ce trebuie să faci pentru a prinde TOATE reduceriile

eMAG
eMAG

eMAG BLACK FRIDAY 2019. Mai este un pic până când eMAG spune start reduceri de BLACK FRIDAY 2019!

eMAG BLACK FRIDAY 2019. Black Friday la eMAG are loc in luna noiembrie a fiecarui an, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri pregatite special pentru aceasta zi, cunoscuta si drept Vinerea Neagra.

eMAG BLACK FRIDAY 2019. Printre produsele care se regasesc in oferta de Black Friday in Romania se numara televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion si articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii si anvelope.

Black Friday la eMAG inseamna si reduceri de la partenerii din Marketplace


Ca sa te conectezi la ofertele Black Friday 2019, aboneaza-te la newsletterul eMAG si vei fi la curent cu toate noutatile, reducerile si produsele vedeta din cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului.

Ce trebuie să faci înainte de BLACK FRIDAY 2019

Este recomandat sa ai aplicatia eMAG actualizata cu cea mai recenta versiune disponibila si toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate in contul tau de client.


Pentru o plata extrem de rapida a produselor dorite, iti poti salva cardul bancar in contul tau de client eMAG si astfel, de Black Friday, vei achita comenzile in deplina siguranta si foarte repede.


Dupa plasarea comenzii in ziua respectiva, produsele selectate de tine sunt rezervate automat, iar livrarea se face in showroom, prin curier sau la un oficiu postal, dupa cum alegi la finalizarea comenzii.


Produsele comandate de la partenerii eMAG Marketplace se livreaza direct de catre acestia, prin curier. Nu le poti ridica personal, iar costul de livrare este comunicat inainte sa finalizezi comanda.

Retailerul online eMAG a stabilt data Black Friday din acest an, ziua vânzărilor cu reduceri fiind 15 noiembrie 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel