eMAG BLACK FRIDAY 2018 telefoane. Oferte pe care le vrea oricine

eMAG BLACK FRIDAY 2018. eMAG organizează BLACK FRIDAY 2018 pe 16 noiembrie.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. eMAG este cel mai mare retailer online din România și este magazinul care a adus sărbătoarea prețurilor de Black Friday și la noi în țară. Iată câteva telefoane căutate pe eMAG de români și care, poate, vor fi la reducere de BLACK FRIDAY 2018:

Telefon mobil Samsung Galaxy J4+ (2018), Dual Sim, 32GB, 4G, Black

Telefon mobil Samsung Galaxy J4+, Dual Sim, 32GB, 4G, Black Fun incepe cu Afisajul Infinity. Galaxy J4 + ofera cel mai bun afisaj True HD + Infinity , va ofera o experienta vibranta de vizionare. Reflecta partea distractiva. Un nou design al dispozitivului si un finisaj de sticla uimitor fac din Galaxy J4 + un telefon ideal. Camerele puternice va permit sa surprindeti momentele esentiale in detaliu. Cu blitul camerei frontale si principale, nu pierdeti nici un moment, zi sau noapte.

Telefon mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Midnight Black

Descopera optiunile modelului Galaxy S8 care traseaza inceputul unui nou mod de a cunoaste lumea. Iti prezetam Uimitorul Infinity Display Designul inovator al telefoanelor Galaxy S8 si S8+ incepe din interior. Este cel mai mare si mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. In plus, este usor de tinut un mana. Fara margini Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric. O camera foto potrivita pentru orice moment. Surprinde viata asa cum este in realitate pe camerele Galaxy S8 si S8+. Camera din spate de 12 MP si cea frontala de 8 MP sunt atat de rapide si precise, incat nu vei pierde niciun moment, fie zi, fi noapte.

[citeste si]

Telefon mobil Samsung Galaxy S9, Dual SIM, 64GB, 4G, Black

Samsung Galaxy S9 Descopera Galaxy S9 si S9+ si camera revolutionara care se adapteaza la fel ca ochiul uman. Diafragma duala. Capteaza imagini uimitoare in lumina de zi naturala si lumina foarte slaba. Obiectivul inovator cu diafragma duala se adapteaza la fel ca ochiul uman. Este capabil sa se adapteze automat, cu usurinta, la diferite conditii de iluminare, facand fotografiile sa arate excelent, indiferent daca este lumina sau intuneric, zi sau noapte.

Fotografiaza fara sa te gandesti de doua ori - la orice ora din zi. Cu doua moduri f-stop, diafragma dubla inovatoare se adapteaza in mod automat la lumina puternica si lumina super scazuta, ca si ochiul uman. Si poti sa iti exersezi latura artistica incercand diferite aperturi pentru a crea anumite ambiante.

Telefon mobil Apple iPhone X, 64GB, 4G, Space Grey

Ecran cat vezi cu ochii. Ecran Super Retina La iPhone X, dispozitivul este ecranul. Un ecran Super Retina de 5,8 inchi complet nou, care incape perfect in mana si iti incanta ochii. Tehnologie inovatoare Ecranul e construit folosind tehnici si tehnologii noi, ce permit afisajului sa urmareasca perfect curbele telefonului pana la marginile elegant rotunjite.

Telefon mobil Apple iPhone 7, 32GB, Black

iPhone 7 imbunatateste substantial cele mai importante aspecte care definesc experienta iPhone. Iti ofera noi sisteme avansate pentru camere. Cele mai bune performante si cea mai extinsa autonomie din toate timpurile pentru iPhone. Difuzoare stereo captivante. Cea mai mare luminozitate si cea mai bogata gama cromatica pentru un afisaj de iPhone. Rezistenta la stropire si apa. Un design pe masura performantelor. Acesta este iPhone 7. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel