eMAG BLACK FRIDAY 2018. ”Minciuna, suportul de bază”. Replica eMAG

Black Friday 2018
Black Friday 2018

eMAG BLACK FRIDAY 2018. eMAG spune start reduceri de Black Friday 2018 pe 16 noiembrie. În acest context, a apărut o controversă vizavi de reduceri.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Jurnalista Elena Vijulie a relatat, pe Facebook, o întâmplare vizavi de o reducere la eMAG la un aparat de fotografiat.

”Minciuna pare sportul de baza zilele astea. Nu numai in politica. Poveste Emag de Black Friday, cu poze. Luna trecuta am vrut sa cumparam un foto Canon compact. Circa 1240 RON, redus de la 1700. Din pacate, nu era in depozit, a fost adus cu intarziere, a fost o neintelegere cu firma de curierat si nu am reusit sa il obtinem. Ma uit adineauri pe site-ul emag. Acelasi aparat costa 2000 de RON, "redus" de la 2800.

Update: Tocmai a sunat o reprezentanta a Emag. A spus, ca si unii dintre cei care au comentat, ca oferta mai scumpa e vanduta de o alta firma, nu de emag. Raman la parerea mea ca o diferenta de circa 200 de euro e prea mare ca sa nu priveasca si Emag care tocmai anunta reduceri de circa 40%. O alta precizare a fost aceea ca oferta mai scumpa de 2800/ redus 2000 Ron era disponibila si la momentul la care am pierdut comanda din octombrie, deci nu a fost adaugata abuziv de Black Friday”, a scris jurnalista Elena Vijulie pe Facebook.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. De ce se modifică prețurile

Toată lumea se întreabă de ce, înainte de BLACK FRIDAY 2018, dar și în oricare alt an, prețurile variază foarte mult. Acest fenomen este vizibil nu doar la eMAG, ci și la alte magazine.

Iulian Stanciu, CEO al eMAG, a spus, că schimbarea prețurilor reprezintă un lucru normal pentru că mediul online este foarte dinamic și mai intervine și lupta permanentă dintre marii jucători din industrie.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. De altfel, ar fi imposibilă publicarea unui istoric al preţurilor pentru produse. De ce? Pentru că ar genera o statistică extrem de complexă date fiind variaţiile de preţ şi numărul mare de companii care comercializează acelaşi produs.

"Încercăm să îi batem pe ceilalți. De aici vin variaţii foarte mari. Apoi ne mai vin tot felul de fonduri de la furnizori care vin şi spun: uite, nu aţi vândut suficient de bine produsul acesta, luaţi nişte bani şi faceţi o promoţie, facem promoţia respectivă o zi două trei, se termină stocul, aducem produse noi", a zis Iulian Stanciu.

[citeste si]

eMAG BLACK FRIDAY 2018. CEO al eMAG a mai declarat că, de exemplu, în pagina unui singur produs pot fi mai mulţi vânzători. Dacă unul termină produsul vine, următorul lucru care înseamnă că s-ar putea să nu mai aibă preţ atât de mic, ci preţ mai mare, după care s-ar putea să vină altul cu preţ mai mic, iar procesul se continuă, motiv pentru care preţul se schimbă foarte des în pagina produsului. Astfel se explică dinamica prețurilor care se întâlnește tot timpul, nu doar de BLACK FRIDAY 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel