Eliza Natanticu, primul mesaj după eliminarea de la Asia Express: În afara competiției, ne-am înțeles bine

Eliza Natanticu / Foto Instagram
Eliza Natanticu / Foto Instagram

Cursa de pe Drumul Împăraților se apropie de final, iar echipele rămase în competiția „Asia Express” luptă pentru cel mai râvnit premiu al reality show-ului, cei 30.000 euro. O altă echipă a fost eliminată.

La început, au fost nouă echipe care s-au întrecut pentru a ajunge cât mai departe în competiție, iar în ultima etapă din Asia Express au mai ajuns doar patru. Lidia Buble și Estera, Mihai Petre și Elwira, Cosmin și Eliza Natanticu, Cuza și Emi sunt cei care și-au continuat cursa în Israel și s-au întrecut pentru a rămâne pe Drumul Împăraților.

Încă din primele zile în Israel, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că probele sunt mult mai dificile și că vor avea parte de un element-surpriză. Cuplurile de vedete au aflat că în cutiile despre care prezentatoarea TV le-a vorbit se află două nestemate verzi și una roșie. Ultimele echipe care ajung la ea din cursă vor alege un cufăr, care le va decide soarta din competiție.

În ediția de duminică, 21 noiembrie 2021, Cosmin și Eliza Natanticu au primit două cufere cu pietre prețioase pentru că au ajuns pe ultimul loc de două ori.

Cosmin și Eliza Natanticu au ales cufărul ce conține o nestemată roșie, motiv pentru care au părăsit Asia Express în ediția 39 a reality show-ului. Cei doi nu s-au așteptat să tragă ei „lozul cel mare”.

Concurenții au plecat cu capul sus de pe Drumul Împăraților și cu părere de rău pentru că au ieșit când erau atât de aproape de marele premiu.  

„Lizi și Cosmin și-au terminat drumul în Asia Express, dar pentru mine sunt niște împărați”, a spus Irina Fodor, cu lacrimi în ochi.

Telespectatorii au avut ocazia să-l vadă pentru prima oară pe Cosmin Natanticu extrem de emoționat: „Aștia suntem noi, nu ne ascundem cu nimic.”

Eliza Natanticu, primul mesaj după eliminare

Eliza Natanticu a postat, luni seară, un mesaj pe contul său de Instagram: „Cea mai frumoasă experiență din viața mea! Mulțumesc! Vă iubim și veți rămâne mereu în inimile noastre. Știți că în afara competiției ne-am înțeles mereu f bine! Mulțumim echipei din spatele acestei grandioase producții. Bravo colegilor!”

Finala sezonului 4 Asia Express este foarte aproape

După o mulțime de provocări pe care concurenții le-au trecut cu brio pe Drumul Împăraților, este timpul ca Asia Express sezonul 4 să-și aleagă echipa câștigătoare. Un periplu uimitor în Turcia, Georgia, Iordania și Israel se încheie cu o finală Asia Express pe cinste. Emoții, lacrimi, voință, ambiție, bucurie, descoperire și echipă sunt cuvintele care definesc sezonul 4 Asia Express, prezentat de Irina Fodor, care i-a avut alături pe Marius Damian și Oase.

Finala Asia Express are loc pe 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00.

În seara de duminică, 28 noiembrie, fanii Asia Express vor afla răspunsul întrebării care stă pe buzele tuturor: „Cine sunt câștigătorii Asia Express?”.

Drumul Împăraților din Asia Express s-a deschis în Turcia. Acolo nouă echipe au descoperit cât de frumoasă dar și grea este competiția de la Antena 1. Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco Paglieri, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza Natanticu, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Anca Ungureanu, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug au acceptat provocarea Asia Express. Cu toții au cunoscut cultura, splendoarea și modul de trai din Turcia. Au avut de-a face cu probe care le-a pus răbdarea la încercare. Fiecare echipă și-a dat silința să ajungă prima în fața Irinei Fodor, în fiecare cursă pentru Imunitate, însă nu toți au reușit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel